Consells · Regals

Regals personalitzats originals per a futurs pares, bebès i nens

Avui us portem una sèrie d’idees per fer regals personalitzats realment originals per sorprendre a amics o familiars que esperen un bebè, als vostres fills o a qualsevol petit molt especial. No us les perdeu!

 

Regals personalitzats

Un àlbum de fotos fet a mà

Hi ha un/a artista en tu? Si has de fer un regal personalitzat, res millor que ho facis tu mateix/a. Al mercat pots trobar infinitat d’àlbums de fotos preciosos, amb fulles de cartró reciclat, per exemple, que pots decorar i personalitzar al gust de la persona que el rebrà. Aquarel·les, washi tape, scrapbooking… Existeixen centenars de possibilitats! Als futurs pares els encantarà posar les primeres fotos del seu bebè en un àlbum tan bonic com aquest.

Galetes personalitzades

Les galetes personalitzades són tan boniques, que fa pena menjar-se-les! Avui dia és fàcil trobar llocs on elaboren i personalitzen galetes per a tot tipus d’esdeveniments, ja sigui amb dibuixos o textos, com amb fotos impreses en tinta comestible. Si les presentes en una bonica cistella embolicada amb paper de cel·lofana, triomfaràs!

Un conte personalitzat amb el nom del nen o la nena

Llibres personalitzats com La màgia del meu nom són ideals per a nounats o nens que ja estan començant a llegir. Per a un nen o nena, trobar el seu nom en la història i, com en aquest cas, descobrir el significat de cadascuna de les lletres del seu nom, és un regal realment especial.

Quadres personalitzats pintats a mà

Decorar l’habitació del bebè és un moment molt emocionant per a la majoria dels futurs pares. Si vols fer un regal original, a internet trobaràs molts professionals dedicats a la realització de quadres infantils pintats a mà que donaran a l’habitació del bebè un toc tendre i colorista.

El meu primer…

Els nens s’il·lusionen cada vegada que han de fer o aprendre alguna cosa nova, especialment quan això suposa un pas més a l’hora de créixer. Si per exemple el nen està començant a menjar “com els grans”, un regal ideal és un set de plats, tassa o got i coberts amb el seu nom. De la mateixa manera, quan comenci a escriure, li encantarà tenir un set d’escriptura personalitzat, amb llapis, llibretes i estoig.

Follow us or share