A casa · Consells · Regals

Regals de fi de curs per a nens

Gairebé no ens hem adonat, i ja queden poquíssimes setmanes perquè acabi el curs i comencin les vacances d’estiu. Estem segurs que els nens s’han esforçat i han estudiat molt aquest any… Heu pensat a fer algun regal de fi de curs al vostre fill/a? En el post d’avui, us deixem algunes idees d’originals regals de fi de curs per a nens:

Regals de fi de curs per a nens

Àlbum digital del curs

Si conserveu fotos de tot l’any i de la majoria de les activitats que el nen ha fet durant el curs, li encantarà rebre un àlbum imprès digital que barregi fotos dels seus concerts de flauta, dels seus partits de futbol o dels seus companys de classe, amb textos, anècdotes i imatges escanejades dels seu dibuixos o fins i tot d’aquells exàmens pels quals més es va esforçar! Si feu un àlbum així cada any, tindrà un bonic record per quan sigui gran.

Una petita escapada en família

Si el pressupost i la disponibilitat us ho permeten, un bon regal de fi de curs per als nens és portar-los a algun lloc que els faci il·lusió visitar. Un parc temàtic, anar a muntar a cavall, esports d’aventura… Ho passareu en gran gaudint d’un dia en família! 

Un conte personalitzat

A la llista no podia faltar un regal de fi de curs tan especial com el conte personalitzat de La màgia del meu nom. El llibre, que revela al nen el significat de cadascuna de les lletres del seu nom, serà una lectura perfecta per a l’estiu, a més d’un record per a tota la vida.

Roba personalitzada amb els seus dibuixos

Als nens els encanta dibuixar, i més els agradarà tenir roba amb els seus dibuixos estampats. En molts comerços o botigues d’internet t’oferiràn l’opció de portar algun dels dibuixos que el teu fill ha fet durant el curs per estampar-lo en samarretes, gorres o fins i tot en una tovallola de platja.

Us han agradat les nostres idees de regals de fi de curs per a nens? La setmana que ve us donarem algunes idees de detalls bonics i barats per regalar a professors!

Follow us or share