Lectura · Regals

Per Sant Jordi, regala el conte personalitzat La màgia del meu nom

Diu la llegenda de Sant Jordi que, després d’una encarnissada lluita entre el cavaller i el drac, aquest últim va caure mort a terra i, de les gotes de sang que brollaven de les seves ferides, va créixer un bonic roser que floria cada mes d’abril.  Aquesta llegenda, juntament amb la celebració del Dia Mundial del Llibre (proclamat per la UNESCO i coincidint amb el dia de la mort d’autors com Cervantes o Shakespeare), fa que els carrers s’omplin de vida durant el 23 d’abril, plens de parades de roses i llibres, parelles enamorades i famílies senceres que surten a gaudir d’aquest dia tan especial.

Has pensat en regalar un llibre als teus fills per Sant Jordi? Què et sembla fer-los un regal únic i personalitzat? Amb La màgia de meu nom no només regalaràs un conte, sinó que oferiràs als nens una experiència de lectura inigualable, amb la que se sentiran els protagonistes del conte i descobriran lletra a lletra el meravellós significat del seu nom.

Conte personalitzat Sant Jordi

Com configurar el teu conte personalitzat per Sant Jordi?

S’ha preguntat alguna vegada el vostre fill/a per què es diu així? Gràcies al conte personalitzat La màgia del meu nom, ara podrà descobrir-ho. A d’Amable, L de Lluitador, B de Brillant, E d’Entusiasta… Descobrir el seu nom al final del llibre i els meravellosos adjectius que el descriuen és una preciosa sorpresa pels nens!

Crear un conte personalitzat a la nostra web es fàcil i ràpid:

  1. Entra a La màgia del meu nom i introdueix el nom del nen o la nena, selecciona el gènere i el color de pell/cabell.
  1. Afegeix un bonic missatge personal pel nen o la nena a qui vulguis regalar el conte personalitzat.
  1. Accedeix a la previsualització completa del llibre.
  1. Afegeix-lo a la cistella i completa els passos per finalitzar la teva compra. En pocs dies rebràs el nostre màgic conte personalitzat a casa!

 

Feliç Sant Jordi a tots i totes!

 

Follow us or share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà . Som bons nois i no compartirem les teves dades personals amb tercers. Si vols saber més, consulta la nostra Política de Privacitat. Els camps necessaris estan marcats amb *