Uncategorised

Idees per organitzar un baby shower o festa de naixement

Les anomenades “baby shower” són festes que solen realitzar-se poques setmanes abans de l’arribada d’un bebè i a les quals es convida a amics i familiars propers amb els quals es desitja compartir el feliç moment.

Tant si estàs embarassada com si desitges preparar una festa per a una amiga o familiar propera, no et perdis les nostres idees per organitzar un baby shower:

Baby Shower

 

Tria un tema per a la festa

El tema marcarà la decoració de la festa de naixement, així que és molt important triar-lo abans de començar a planificar la festa. El sexe del bebè (amb colors com rosa o blau), els animals, el circ, o les pel·lícules infantils són alguns dels temes més recurrents en un baby shower.

Menjar i beguda

Les baby showers solen celebrar-se a la tarda, normalment a l’hora del berenar, així que l’ideal és planificar menjar i beguda adequats  a la situació. Els cupcakes, galetes, miniquiches o petits sandvitxos són els snacks perfectes per servir en una festa de naixement.

Confecciona una llista de regals

La majoria dels convidats que assistiran a la festa ho faran amb un regal. Molts d’ells segurament preguntin què necessita el bebè o la futura mare, així que és important tenir preparada una llista de coses que puguin ser d’utilitat per abans o després del naixement del bebè. D’aquesta forma, facilitaràs als convidats la compra del regal i faràs que se sentin segurs de portar alguna cosa que realment agradi a la persona que ho rebi.

Planeja activitats per als convidats més petits

Si al baby shower han d’assistir molts convidats amb nens, és important comptar amb activitats perquè els petits ho passin en gran. Un rondallaire, un castell inflable per al jardí, jocs amb globus… Les possibilitats són infinites!

Instal·la un photocall

Els anomenats photocall (espais per a fotos) s’han posat molt de moda en els últims anys als casaments, i resulten l’element ideal per animar als convidats a prendre’s fotos divertides que seran el record perfecte de la vostra festa. Qualsevol paret lliure de la casa serà un bon fons per un photocall (decorat amb globus, cintes o elements colorits). Si voleu prendre fotos encara més divertides, no oblidis incloure barrets, ulleres i fins i tot panxes falses perquè els convidats posin per a la foto de record del baby shower.

Records per als assistents

Un petit regal per als convidats és una forma perfecta per a que recordin la festa. Pots encarregar o preparar galetes personalitzades, per exemple (poden menjar-se o guardar-se!), regalar clauers personalitzats o fins i tot realitzar petites carpetes que continguin una foto tipus Polaroid de record de la festa.

Amb aquestes idees per organitzar un baby shower,  la vostra festa serà tot un èxit!

 

Follow us or share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà . Som bons nois i no compartirem les teves dades personals amb tercers. Si vols saber més, consulta la nostra Política de Privacitat. Els camps necessaris estan marcats amb *