Educació · Novetats

Comprant els nostres llibres personalitzats, contribueixes amb Save The Children

Com molts de vosaltres ja sabreu, comprant els llibres personalitzats de La màgia del meu nom, contribuïu al programa UNIDOS, de Save The Children, que està ajudant a donar suport a l’educació de milers de nens a tota Espanya.  Avui ens agradaria explicar-vos en profunditat què és el programa i quins són els seus objectius.

Llibre personalitzat i Unidos

Milers de nens en risc de pobresa i exclusió social

Segons dades de Save The Children, 1 de cada 3 nens viu en risc de pobresa o exclusió social a Espanya.  Aquests infants són les víctimes invisibles de la crisi i de les retallades en ajudes socials. El programa UNIDOS de Save The Children té com a objectiu, a través de l’educació, garantir l’èxit escolar d’aquests nens i nenes, trencant el cicle de transmissió de la pobresa de pares a fills. D’aquesta forma, a través d’una educació de qualitat, els petits poden tenir un major nombre d’oportunitats.

Gràcies a la contribució de petites i mitjanes empreses al programa, Save The Children organitza activitats extraescolars, tallers i jocs per aquests nens i nenes.

Amb motiu del dia de Sant Jordi 2016, l’equip de The Story Tailors va tenir el plaer de participar en un dels tallers de lectura organitzats per Save The Children i veure, de primera mà, la gran labor que la organització realitza amb els diners recaptats amb el programa UNIDOS. Al taller els petits van gaudir, de la mà d’un rondallaire, d’una màgica sessió d’històries relacionades amb el dret de tots els nens i nenes a l’educació i la identitat.

No podien faltar tampoc els llibres personalitzats de La màgia del meu nom, així que cadascun dels petits que van participar al taller van poder endur-se a casa un exemplar que els va desvetllar el significat de cadascuna de les lletres del seu nom.

Us deixem un petit vídeo sobre el programa UNIDOS i el taller en el que The Story Tailors va poder participar:

Recordeu que comprant els llibres personalitzats La màgia del meu nom, contribuïu a ajudar a que més de 5.000 nens i nenes puguin gaudir de totes les oportunitats que mereixen.

Més informació:

Save The Children

Follow us or share