Lectura · Novetats

Comprant el conte personalitzat “La màgia del meu nom” obtindràs una subscripció per a l’Ara.cat

La màgia del meu nom és el conte personalitzat en català que tots els nens volen llegir! Un llibre ple d’aventura, valors positius, màgia i personatges entranyables que convida els petits a un viatge per descobrir, lletra a lletra, el significat de cadascuna de les lletres del seu nom.

Els llibres personalitzats tenen molts beneficis: no només incentiven la lectura, sinó que ajuden els petits a sentir-se identificats amb el llibre i les seves històries. Ara, a més, els nostres llibres personalitzats també vénen amb un obsequi pels pares!

Conte personalitzat diari Ara

1 comanda, 1 mes de subscripció per a l’Ara.cat

Des del 6 de maig de 2016, per la compra d’un conte personalitzat de La màgia del meu nom pel teu fill/a, obtindràs una subscripció d’un mes per a l’Ara.cat, amb accés online il·limitat a tots els continguts del diari, descomptes i promocions especials per subscriptors i accés a l’hemeroteca.

Per beneficiar-te de la promoció, tan sols has de seguir els següents passos:

  1. Busca el número de referència de comanda a l’email de confirmació de compra del teu conte personalitzat.
  1. Envia’ns un correu electrònic a suport@lamagiadelmeunom.cat indicant-nos el teu nom i cognoms i el número de referència.
  1. Els nostres agents et respondran indicant-te els passos a seguir per activar la teva subscripció a l’Ara.cat
  1. Els petits de la casa ja poden gaudir de les històries del seu fantàstic llibre personalitzat, i els pares, de tots els continguts de l’Ara.cat!

 

Follow us or share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà . Som bons nois i no compartirem les teves dades personals amb tercers. Si vols saber més, consulta la nostra Política de Privacitat. Els camps necessaris estan marcats amb *