Uncategorised

Benvinguts a La màgia del meu nom

 

Hola! Som The Story Tailors i fem contes personalitzats

Benvinguts al nostre primer post! Som The Story Tailors, autors dels contes personalitzats per nens “La màgia del meu nom”. Fa molt poquet que hem començat la nostra particular “aventura”, però tenim molt clara la nostra missió: crear històries màgiques i entranyables, fomentant l’amor per la lectura i oferint als pares una eina educativa i divertida per als més petits de la casa.
Conte personalitzat

Un llibre original

Els llibres personalitzats La màgia del meu nom son únics, ja que cadascuna de les seves històries està basada en les lletres del nom dels nens. La personalització dels contes convida als més petits a sentir-se protagonistes de la història, incentivant l’interès pels llibres. A més de per les seves cuidades i coloristes il·lustracions, el llibre destaca per la inclusió de valors com l’amistat, la generositat o la perseverança.

Contes amb personatges entranyables

Una sirena, un gegant, un repartidor de pizzes al mig del desert…  Al llarg del conte, els petits es trobaran amb entranyables personatges que els guiaran en una aventura per descobrir, pàgina a pàgina, el significat de cadascuna de les lletres del seu nom. Paula, Albert, Naoris, Max, Zenda… No importa quin sigui el nom, hi ha un llibre personalitzat per cadascun d’ells!

Llibres personalitzats per nens

Contes màgics en diversos idiomes

A dia d’avui, els nostres llibre ja estan disponibles en català, castellà i alemany, i estem treballant de valent perquè els nens de molts altres països puguin tenir molt aviat el seu conte personalitzat i descobrir així la màgia del seu nom.

Gràcies per llegir-nos en aquest petit racó en el que esperem poder convertir tota la nostra màgia en paraules.

Que la màgia us acompanyi!

The Story Tailors

Follow us or share