Activitats per nens · Consells

Activitats d’estiu per a nens

El curs escolar ha acabat, i molts pares hem començat a realitzar malabarismes per compaginar la feina amb les vacances dels nostres fills, alhora que aconseguim que es diverteixin i passin un temps de qualitat aquest estiu.

Activitats d'estiu per a nens

A continuació trobareu una llista d’activitats d’estiu per a nens, perquè ho passin la mar de bé en les seves vacances i no hi hagi un sol minut d’avorriment!

Descobrir la ciutat

Si us quedeu a la ciutat, res millor que aprofitar per passejar amb els nens i ensenyar-los racons ocults d’aquesta. Existeixen guies a internet amb històries i anècdotes sobre la majoria de les ciutats, als nens els encantarà investigar!

Jocs d’aigua

En qualsevol llista d’activitats per a nens no poden faltar els jocs d’aigua. Encara que la platja o la piscina quedin lluny, un pati, parc o jardí seran els escenaris perfectes per a una guerra de globus d’aigua.

Excursions en família

Les excursions d’un dia són una forma perfecta de fugir de la ciutat i que els nens ho passin en gran. Existeixen milers de llocs en els quals podeu gaudir d’un agradable dia en família a l’aire lliure, ja sigui realitzant alguna caminada, muntant a cavall amb nens, visitant granges properes o realitzant activitats o esports d’aventura per a tota la família.

Planejant un viatge

Si esteu planejant un viatge en família, podeu implicar als nens en els preparatius i aprofitar perquè aprenguin dades i curiositats del lloc que visitareu. En les setmanes prèvies al viatge, animeu-los a buscar informació sobre el lloc i a escriure o dibuixar els llocs que els agradaria visitar una vegada arribeu a la destinació.

Un dia al parc d’atraccions

Si els vostres fills no són molt petits, segurament la paraula “parc d’atraccions”, els fa donar salts d’alegria. Passar un dia pujant i baixant de la muntanya russa o dels cotxes de xoc farà que fins i tot els grans es tornin nens per un dia!

Fem melmelada de mores!

Que aixequi la mà qui no hagi anat a recollir mores quan era petit! Encara que els nens es poden punxar i no és molt recomanable que fiquin les manetes dins els esbarzers, gaudiran apropant-nos la galleda i ajudant-nos a casa a rentar les mores i preparar la melmelada casolana.

Amb les mans “a la massa”

Cuinar galetes o preparar gelats de fruita casolans es convertirà en una de les activitats favorites dels nens aquest estiu. Una gran idea perquè ells aprenguin a preparar el seu propi berenar i gaudeixin menjant-la-hi.

Pintura corporal

Ja sigui al balcó, la terrassa o el jardí, els nens gaudiran moltíssim d’una sessió de pintura corporal (trobareu tutorials online sobre com fer la pintura a casa). El nostre consell: no oblideu prendre fotos perquè obtindreu imatges impagables!

Esperem que us hagin agradat els nostres suggeriments d’activitats d’estiu per a nens!

 

Follow us or share